Disclaimer

Digitaal Verdienen is geen financieel adviesbureau en daarvoor zijn wij geen financiële adviseurs.

De inhoud van deze website, onze YouTube-video’s en informatie op alle andere social media kanalen zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en geven slechts onze eigen persoonlijke meningen weer.

Om de beste financiële beslissing te nemen die past bij uw eigen behoeften, moet u zelf onderzoek doen en indien nodig advies inwinnen bij een erkend financieel adviseur.

Elke overeenkomst tussen jou en een derde partij die op de site wordt genoemd of waarnaar wordt verwezen, is geheel voor je eigen risico en verantwoordelijkheid. Digitaal Verdienen en de bijbehorende schrijvers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor uw handelingen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee

Weet dat alle investeringen een bepaalde vorm van risico inhouden en dat er geen garantie is dat je succesvol zal zijn bij het verdienen, sparen of investeren van geld; evenmin is er geen garantie dat je geen verlies zult lijden bij het investeren. Denk er altijd aan slimme beslissingen te nemen en je eigen onderzoek te doen!

De waarde van beleggingen en eventuele inkomsten daaruit kunnen zowel dalen als stijgen en het is mogelijk dat je het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag niet terugkrijgt.

Affiliate/Partner Programma Informatie

Sommige links op de website en forum zijn affiliate links, wat betekent dat wij, zonder extra kosten voor u, een commissie kunnen verdienen als u doorklikt en een aankoop doet en/of je inschrijft. Hetzelfde geldt voor advertentiebanners.

Dit heeft echter geen invloed op onze persoonlijke mening.

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.